Keukens, maatkasten, interieur, dressings, haardwanden
 

Ons begeleidingsplan van A tot Z voor uw keuken, dressing, haardwand maatkasten enz....

 

Om uw interieurproject een goede start te geven is het van groot belang dat U zich goed laat begeleiden.
Wevla Home Interiors bvba bied deze mogelijkheid.

Wat zijn de stappen die we volgen.

In de eerste plaats zal Wevla Home Interiors zonder aankoopverplichtingen u adviseren in uw project.
Dit kan gaan voor de inrichting van uw keuken, badkamer, dressing haardwand of andere maatkasten in uw interieur
De stappen die daarin gevolgd worden zijn van belang om U goed te informeren over de mogelijkheden.
We zetten de stappen even op een rij...

Stap 1. Ons eerste kennismaking, Uw behoeften...

In het eerste kennismakinsggesprek kan er gekozen worden dat wij tot bij U thuis komen of op de werf en zullen we samen uw behoeftes aftoetsen. Over wat gaat het? een keuken, dressing, maatkasten enz... Wat is uw smaak, Voor wat zal het dienen enz... Wat zijn de materiaalkeuzes.

Aan de hand van voorbeelden en stalen kunnen wij u in eerste instantie adviseren en samen met u schetsen wij de mogelijkheden uit. en kan er aan de hand van de gestelde vragen en antwoorden een eerste calculatie gemaakt worden.

Stap 2. De prijsofferte en omschrijving van het project...

Na het eerste bezoek zal er door ons een eerste voorstel gemaakt worden en ontvangt u een prijsofferte die wij samen met U overlopen. Deze prijsofferte bevat een schets van uw project en niet onbelangrijk een beschijving samen met een materiaalkeuze.

Stap 3. Uw akkoord om met Wevla in zee te gaan en het afhandelen van uw voorontwerp naar een bestelling...

U vindt ons ontwerp en prijscalculatie goed dan zal de derde stap zijn dat we alles overlopen en wordt er een definitieve bestelling opgemaakt waarbij alle details worden besproken en zal er worden over gegaan naar de fase van bestelling. Na het voorontwerp zal U een definitief ontwerp krijgen die dan voor bestelling wordt opgemaakt.

Stap 4. De levering en plaatsing...

Na de bestelperiode zal de uiteindelijke levering gebeuren en wordt uw project gerealiseerd en plaatsen wij uw keuken, kasten enz... We zorgen ervoor dat na de plaatsing de werf netjes is. De duur van de plaasting is afhankelijk van de grote van uw project.

Stap 5. De tussentijdse of definitieve oplevering...

Bij de oplevering die meestal gebeurd na de voltooiing van de werken overlopen we uw project. afhankelijk van de grote van het project kan dit in stappen gebeuren. dit noemen ze dan een voorlopige of tussentijdse oplevering. Hier bespreken we samen de details en wordt er uitgelegd hoe alles gebruikt moet worden.

Wanneer een tussentijdse oplevering: Deze is meestal bij werken die in fases gebeuren zoals bijvoorbeeld bij een keuken waar een stenen blad wordt geplaatst en er daarna nog opzetkasten komen of bij meerdere werken.

 

 

 Interieur op maat

Interieur op maat.

Confederatie bouw